Sidor

5 december 2011

Hipp hipp hurra!

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är NNs födelsedag!
Hurra, hurra, hurra!!!
 
Från mitten av augusti till mitten av februari inträffar 90 % av de närmaste familjemedlemmarnas födelsedagar (syskon, kusiner och föräldrar inräknade). Det i sin tur gör att det är många grattiskort som vill ha nya hem.
 
Två av korten var skapade till två av mina svägerskor, inspirationen kom i vanlig ordning efter att ha tittat runt på olika bloggar och sett vad andra har ådstakommit...
Kort nr 1

Kortet är vikt på mitten, framsidan ytterligare en gång på mitten.
Kortet har klätts i med mönstrad cardstock med chalkad inramning som satts på matta med slitna kanter. Dekorationerna består av blommor i matchande färger samt ett embossat stämpelmotiv.
På framsidan har jag färglagt en Magnoliaflicka som jag satt med 3D-kuddar på en rund matta, jag har även fäst en tag med en blombrads.


Kort nr 2
Kortet är biglat och vikt på två ställen så att de tre sidorna blir lika långa. Kortet är tänkt att kunna fällas upp till stående.
Cardstocken som använts är i höstlika former och nyanser. Även detta kort består av en Magnoliatjej fäst med 3D-kuddar på matta som framsida, de stämplade motiven är embossade och satta på mattor som chalkats.

Ja, man får tycka att det är lite bristande fantasi... alla är väl barn i början ; )
Kram så länge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar